Home Contact Login Sitemap Privacy Statement  
+++   Zachte heelmeesters maken stinkende wonden   +++   Slecht nieuws schept ook duidelijkheid   +++   Afspraak is afspraak   +++   Discussie geeft inzicht   +++   Welke rol neem jij om het proces te doorbreken?    
Personeel en organisatie
Interim management
Personal coaching
Inkoop
Ontwikkelingen (Toekomst)
Referenties (CV)
Home arrow Inkoop

Inkoop kent verschillende modellen en behoeften.

Wij beschikken ten aanzien van het fenomeen Europees aanbesteden over de laatste (NEVI) Inkoopkennis en jurisprudentie.

Het is zaak om het Programma van Eisen, Selectie –en Gunningeisen zo te formuleren dat de beginselen van openbaarheid, doorzichtigheid (transparantie) en non-discriminatie in acht zijn genomen. Voor een voorspoedige implementatie dient de Inschrijver zich vooraf aan vastgestelde voorwaarden te committeren. Voor de Nutsector als binnen de ‘non-profit’ hebben we Europese Aanbestedingstrajecten (be)geleid. We bewijzen een aanbestedingstraject met succes af te ronden. (Geen vanzelfsprekendheid gezien de toenemende rechtszaken ten gevolge van procedurefouten).

Wij bieden potentiële Leveranciers begeleiding bij hun inschrijving. Begeleiding van de Inschrijver tijdens een Europese Aanbesteding is geen luxe. Door onvolledigheid verzuimen verscheidene Inschrijvers aan de selectie -en gunningseisen te voldoen. Zonde van een intensieve tendertijd.
 

Organisatieverbetering is een ‘mindset’. Het betekent niet per definitie dat het slecht gaat, maar dat je naar verbetering streeft.

Daarvoor is een structuur en werksfeer nodig die het aanbrengen van verbeteringen stimuleert.

Lees hier meer over de filosofie van Hendriks Organisatieverbetering...


© 2018 Hendriks Organisatieverbetering