HENDRIKS CWM

INTERIM INKOOP

De Nederlands arbeidspopulatie beschikt t.a.v. Inkoop over een groot kennispotentieel. Organisaties als NEVI verbinden een breed Inkoopnetwerk waarbij zelfs internationale workshops hun arsenaal completeren.

Minder te doorzien (laat staan ontwikkelen) is gedrag. Een diploma zegt wat over niveau, maar niet over interactie, creativiteit, aanjagen en ondernemerschap. Een goede procesbegeleider verbindt/neemt verantwoordelijkheid naar resultaten.

Hendriks CWM heeft – naast generalistische HR/Inkoopkennis- twee niches binnen HR– zowel publiek als private sectorervaring:

  • Inhuur (Contingent Workforce Management/ Coordinate);
    • Binnen de driehoek HR – Inkoop – Management.
  • Verzuimketen – Arbodienstverlening – Bevlogenheid/HR
    • Vraag de Business Case ‘Van preventief/curatief naar Amplitie’ aan;
  • Informatie- en communicatietechnologie (ICT).
    • Voor Rijksoverheid onder meer een rol rondom Corona gerelateerde Apps en andere technologieën.

In de praktijk zit de ‘blijk van waardering’ in eigenschappen als het vermogen in samenwerken, verstandhouding met behoeftesteller en het vermogen om met leveranciers samen te werken.

Jouw afdeling Human Resources, Personeel &Organisatie of Inkoop koppelt jammerlijk genoeg haar eigen mensen niet aan een financiële business case. Ongemotiveerd kun je niet succesvol zijn. Zorg ervoor dat je geen werknemers, maar medewerker hebt.

Ga aan het stuur, vraag de Business Case aan, neem contact met ons op en we helpen je op weg.

Heeft u vragen of opmerkingen kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook een berichtje achterlaten door middel van het contactformulier.

+(31) 6 1841 0367
info@organisatieverbetering.eu

BUSINESS CASE VERZUIMKETEN

U kunt vrijblijvend een business case aanvragen die de resultaten en besparingen op het terrein van verzuim en bevlogenheid combineert. Vul hiertoe onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.